Skip to content
boerenlandfair-in-westerland

Programma

Boerenlandfair 2016

Wilt u op de hoogte blijven van onze fair? Neem dan regelmatig een kijkje op onze nieuwe Facebookpagina.

Heel weekend feest

Onze Boerenlandfair maakt natuurlijk onderdeel uit van het Dorpsfeest Westerland. Dat betekent een heel weekend lang feest, met op zondag onze fair. Maar op zaterdag gebeurt er ook genoeg, vooral op sportief gebied. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de website van onze moederorganisatie het Dorpsfeest Westerland.

Dit jaar hebben we onder meer de volgende optredens en demonstraties:

Harmonie-orkest Apollo

 

 

 

 

Simon Ballon (prachtige ballon creaties)

Jachthonden demonstraties (op het veld naast de Fair)

De Vlinderdame (act)

 

 

Hond mee?

De Boerenlandfair is een echt buitenevenement en om die reden nemen veel bezoekers hun hond mee. Dat mag, maar let er wel op dat andere bezoekers geen last van uw hond hebben. Bovendien geldt op ons terrein een aanlijnplicht. En eventuele ‘ongelukjes’ dient u direct zelf op te ruimen.

Adres en route

U vindt de Boerenlandfair op de hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg in Westerland, tegenover de kerk. Let op: er geldt een parkeerverbod (wegsleepregeling) op de Westerlanderweg en de Zuiderkerkerlaan.

Toegang: 3 euro p.p. CONTANTE BETALING! Kinderen t/m 14 jaar en parkeren zijn gratis. Parkeren kan op het parkeerterrein op de hoek Oosterdamsterweg/Zuiderkerkerlaan. Volg hiervoor de P-borden ‘Dorpsfeest/Fair’. Vanaf het parkeerterrein loopt u via de pittoreske Zuiderkerkerlaan (of ‘Kerkelaantje’ zoals het in Westerland wordt genoemd) omhoog naar het fairterrein. Bezoekers die minder goed ter been zijn kunnen zich melden bij onze verkeersregelaars. Zij zullen u verder op weg helpen.

Klik hier voor een kaart van de locatie.

Weten welke leuke en gezellige uitjes er nog meer te vinden zijn in Hollands Kroon? Kijk op

Pinnen

Om even rekening mee te houden; op de fair kunt u bij sommige standhouders pinnen, bij andere juist weer niet. Het is daarom handiger om contant geld mee te nemen naar onze Boerenlandfair.

Er is wel een mogelijkheid om extra contant geld te pinnen bij onze kassawagen naast de grote feesttent. Hier kunt u maximaal 50 euro contant geld pinnen.

Copyright 2017 Stichting Dorpsfeest Westerland/Boerenlandfair Westerland