Skip to content
boerenlandfair-in-westerland

Contact

Via onderstaand emailadres kunt u algemene informatie over de Boerenlandfair opvragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk, in ieder geval binnen vijf werkdagen, contact met u op. Ons emailadres:

info@boerenlandfair.nl

Voor informatie over staanplaatsen, kraamhuur en inschrijving voor onze fair zijn wij op werkdagen (ma. t/m vr.) tussen 9.00 en 12.00 uur te bereiken op telefoonnummer 06-1552 5819.

 
 
 
 
 
 

Adres en route

U vindt de Boerenlandfair op de hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg in Westerland, tegenover de kerk.

Toegang: € 3,- p.p., kinderen t/m 14 jaar en parkeren zijn gratis. Parkeren kan op het parkeerterrein op de hoek Oosterdamsterweg/Zuiderkerkerlaan. Volg hiervoor de P-borden ‘Dorpsfeest’. Vanaf het parkeerterrein loopt u via de pittoreske Zuiderkerkerlaan (of ‘Kerkelaantje’ zoals het in Westerland wordt genoemd) omhoog naar het fairterrein. Bezoekers die minder goed ter been zijn kunnen zich melden bij onze verkeersregelaars. Zij zullen u verder op weg helpen. Parkeren is altijd op eigen risico!

LET OP! Gedurende de dag geldt er een parkeerverbod (met wegsleepregeling) in de straten rondom het fairterrein: Westerlanderweg, Noorderkerkweg, Zuiderkerkerlaan, Oosterdamsterweg en Damsterpad. Parkeert u dus alleen op de daarvoor aangewezen parkeerterreinen.

Klik hier voor een kaart van de locatie.

Copyright 2017 Stichting Dorpsfeest Westerland/Boerenlandfair Westerland