Programma

Boerenlandfair 2017

 

Boerenlandfair 2016

Onze Boerenlandfair 2017 was een editie om in te lijsten: prachtig weer en meer bezoekers dan ooit die genoten hebben van al het leuks en lekkers dat onze fair te bieden had! Wij kijken dan ook met voldoening terug en hopen u ook volgend jaar weer als bezoeker of standhouder te mogen begroeten op onze gezellige fair.

Heeft u ons dit jaar gemist en wilt u zeker weten, dat u ons in 2018 kunt bezoeken? Noteer deze datum vast in uw agenda: zondag 17 juni 2018 vindt er weer een Boerenlandfair plaats. Wilt u in de tussentijd op de hoogte blijven van onze fair? Neem dan regelmatig een kijkje op onze nieuwe Facebookpagina.

 

Heel weekend feest

Onze Boerenlandfair maakt natuurlijk onderdeel uit van het Dorpsfeest Westerland. Dat betekent een heel weekend lang feest, met op zondag onze fair. Maar op zaterdag gebeurt er ook genoeg, vooral op sportief gebied. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de website van onze moederorganisatie het Dorpsfeest Westerland.

 

Demonstraties editie 2017:

De Dameszadelclub Fleurop gaf dit jaar weer demonstraties met prachtige Friese paarden.

 

Traditiegetrouw opende Harmonie-orkest Apollo onze Boerenlandfair.

Klederdrachtshows door het Wieringer Eilandmuseum Jan Lont.

 

SportNu hield tijdens de Boerenlandfair een wandeltocht langs de mooiste plekjes op Wieringen.

Ook ATJ Owls, een hoefsmid en oude ambachten waren te zien.

 

 

 

Hond mee?

De Boerenlandfair is een echt buitenevenement en om die reden nemen veel bezoekers hun hond mee. Dat mag, maar let er wel op dat andere bezoekers geen last van uw hond hebben. Bovendien geldt op ons terrein een aanlijnplicht. En eventuele ‘ongelukjes’ dient u direct zelf op te ruimen.

 

Adres en route

U vindt de Boerenlandfair op de hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg in Westerland, tegenover de kerk. Let op: er geldt een parkeerverbod (wegsleepregeling) op de Westerlanderweg en de Zuiderkerkerlaan.

Toegang: 2 euro p.p. Kinderen t/m 14 jaar en parkeren zijn gratis. Parkeren kan op het parkeerterrein op de hoek Oosterdamsterweg/Zuiderkerkerlaan. Volg hiervoor de P-borden ‘Dorpsfeest/Fair’. Vanaf het parkeerterrein loopt u via de pittoreske Zuiderkerkerlaan (of ‘Kerkelaantje’ zoals het in Westerland wordt genoemd) omhoog naar het fairterrein. Bezoekers die minder goed ter been zijn kunnen zich melden bij onze verkeersregelaars. Zij zullen u verder op weg helpen.

Klik hier voor een kaart van de locatie.

 

Weten welke leuke en gezellige uitjes er nog meer te vinden zijn in Hollands Kroon? Kijk op

 

Pinnen

Om even rekening mee te houden; op de fair kunt u bij sommige standhouders pinnen, bij andere juist weer niet. Het is daarom handiger om contant geld mee te nemen naar onze Boerenlandfair.

Er is wel een mogelijkheid om extra contant geld te pinnen bij onze kassawagen naast de grote feesttent. Hier kunt u maximaal 50 euro contant geld pinnen.

 

 

 

Copyright 2017 Stichting Dorpsfeest Westerland/Boerenlandfair Westerland

Reacties zijn gesloten.