Programma

 

Boerenlandfair 2016

Wij zijn op dit moment druk bezig met het samenstellen van weer een fantastisch programma met gezellige muziek en leuke demonstraties. Zodra er meer bekend is over het programma voor zondag 17 juni kunt u dat hier lezen. Wilt u in de tussentijd op de hoogte blijven van onze fair? Neem dan regelmatig een kijkje op onze nieuwe Facebookpagina.

Heel weekend feest

Onze Boerenlandfair maakt natuurlijk onderdeel uit van het Dorpsfeest Westerland. Dat betekent een heel weekend lang feest, met op zondag onze fair. Maar op zaterdag gebeurt er ook genoeg, vooral op sportief gebied. Nieuwsgierig? Neem dan eens een kijkje op de website van onze moederorganisatie het Dorpsfeest Westerland.

 

Demonstraties editie 2018:

De Boerenlandfair duurt van 11.00 tot 16.30 uur

 

Harmonie-orkest Apollo

Om 11.00 uur opent Harmonie-orkest Apollo onze Boerenlandfair weer met gezellige muziek!

Wandeltocht SportNu

SportNu houdt tijdens de Boerenlandfair een wandeltocht langs de mooiste plekjes op Wieringen. Meer informatie over deze tocht en hoe u zich hiervoor kunt inschrijven volgt binnenkort.

 

ATJ Owls

Gedurende de fair zijn ATJ Owls en een hoefsmid te zien.

 

 

 

Hond mee?

De Boerenlandfair is een echt buitenevenement en om die reden nemen veel bezoekers hun hond mee. Dat mag, maar let er wel op dat andere bezoekers geen last van uw hond hebben. Bovendien geldt op ons terrein een aanlijnplicht. En eventuele ‘ongelukjes’ dient u direct zelf op te ruimen.

 

Adres en route

U vindt de Boerenlandfair op de hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg in Westerland, tegenover de kerk. Let op: er geldt een parkeerverbod (wegsleepregeling) op de Westerlanderweg en de Zuiderkerkerlaan.

Toegang: 2 euro p.p. Kinderen t/m 14 jaar en parkeren zijn gratis. Parkeren kan op het parkeerterrein op de hoek Oosterdamsterweg/Zuiderkerkerlaan. Volg hiervoor de P-borden ‘Dorpsfeest/Fair’. Vanaf het parkeerterrein loopt u via de pittoreske Zuiderkerkerlaan (of ‘Kerkelaantje’ zoals het in Westerland wordt genoemd) omhoog naar het fairterrein. Bezoekers die minder goed ter been zijn kunnen zich melden bij onze verkeersregelaars. Zij zullen u verder op weg helpen.

Klik hier voor een kaart van de locatie.

 

Weten welke leuke en gezellige uitjes er nog meer te vinden zijn in Hollands Kroon? Kijk op

 

Pinnen

Om even rekening mee te houden; op de fair kunt u bij sommige standhouders pinnen, bij andere juist weer niet. Het is daarom handiger om contant geld mee te nemen naar onze Boerenlandfair.

Er is wel een mogelijkheid om extra contant geld te pinnen bij onze kassawagen naast de grote feesttent. Hier kunt u maximaal 50 euro contant geld pinnen.

 

 

 

Copyright 2017 Stichting Dorpsfeest Westerland/Boerenlandfair Westerland

Reacties zijn gesloten.